vito-4x4-saskiaemmerink

Saskia Emmerink

Offgrid denker & doener

vito-4x4-saskiaemmerink

Saskia Emmerink

Offgrid denker & doener

Mijn beroep valt samen met wie ik van nature ben, avontuurlijk, ondernemend, creatief en bijdragend aan het grotere geheel waar we onlosmakelijk mee verbonden zijn. Wat ik doe, doe ik met passie, met plezier en succesvol. Aan die succescombinatie blijf ik zoveel mogelijk trouw. Anderen dat helpen vormgeven is misschien wel mijn grootste bijdrage...

Offgrid

De laatste jaren heb ik een grote liefde ontwikkeld om er met m'n Vito 4x4 op uit te trekken. Voor kort, zoals een weekend aan onze kust uitwaaien of voor lang, zoals een maand langs de EU slingeren en op onweerstaanbare plekken tot stilstand te komen, om te beseffen wat er echt toe doet maar ook om te werken. Die vrijheid hebben gun ik iedere ondernemer.

Veel speelruimte

Als kind had ik een sterke drive om de wereld te verkennen, zo bouwde ik een vlot om te kunnen varen of zat ik met m'n schetsblok urenlang in het bos om de paarse bloem van de dovenetel fotografisch op papier te krijgen. Ik was al jong zelfstandig en kreeg veel speelruimte van m'n ouders, wat een flink fundament is geweest voor mijn onafhankelijkheid.

Vol vertrouwen

Alles wat ik deed, daar ging ik vol passie, vol overgave en vol vertrouwen voor, die combinatie maakte vast dat ik er goed in was, niet enkel door m'n vaardigheden denk ik wel eens. Zo voetbalde ik op topsport niveau (Nederlands Dameselftal) en zo kon ik het 1e en 2e jaar overslaan op de Grafische School en al vrij jong bij een gerenomeerd reclamebureau aan de slag.
saskia-emmerink-nederlandselftal

saskia-emmerink-nederlandselftal

saskia-emmerink-nederlandselftal

Sabbatical

Na een loondiensttijd van 16 jaar, als Grafisch Vormgever, Assistent Art Director en Studiomanager, lonkte het zelfstandig ondernemen en was het tijd voor die grote reis, op de bonnevooi door India. Waar ik mee kon draaiden in diverse ashram's van spirituele leraren. Eenmaal terug van dit indrukwekkende avontuur starte ik in februari 1995 m'n eigen ontwerpstudio.
backpack india saskia emmerink

ashram india saskia emmerink

ashram india saskia emmerink

Het schip in ;-)

Als waterteken ben ik veel bij het water of de kust te vinden, zo had ik een surfplank, een zeilbootje, een woonboot maar ook de droom om m'n eigen schip te ontwerpen, een kruising tussen een zeilschip, een sloep en een motorboot. De MS Ananda van 11 mtr. werd een heel project, met wijze lessen maar ook met een mooi eindresultaat die ik trots inzette voor coaching.
saskia emmerink grafisch vormgever

saskia emmerink grafisch vormgever

saskia emmerink grafisch vormgever

ontwerp-ananda-saskiaemmerink
ontwerp-ananda-saskiaemmerink
ontwerp schip saskia emmerink

Zelfontwikkeling als stevig zakelijk fundament

Naast mijn spirituele ontwikkeling ging ik aan de slag met m'n persoonlijke ontwikkeling en deed met veel plezier diverse gave gecertificeerde coach- en trainers opleidingen zoals:


HNLP - Humanistic/Nonduale NLP)
The Work opleiding van Byron Katie
Energetische Psychologie
BMLi - Body & Mind Language opleiding


Voor een aantal opleidingen heb ik ook nog een tijdlang als groepscoach gewerkt en tussen alle bedrijven door gaf ik "Identiteit & Website" trainingen voor coaches, therapeuten en trainers bij o.a. beroepsverenigingen.

identiteitstraining saskia emmerink

identiteitstraining saskia emmerink

Hart voor de zaak

M'n hart volgen gaat mij van nature makkelijk af, ik weet wat ik wil, wat ik kan (ook goed wat ik niet kan ;-) maar ook hoe dat te creëeren. Ik kan daardoor ontspannen doen waar ik blij van wordt of van betekenis in kan zijn. In het besef dat dit niet voor iedereen is weggelegd, is mijn missie ontwaakt:  jou helpen je hart te volgen en je passie vorm te geven!

In de prijzen

5 webdesign awards tussen 2006 en 2012

saskia emmerink webdesigner

Saskia was precies wat ik nodig had om mij een stevige spiegel voor te houden. Ik had niet kunnen bedenken dat ik nu vol vertrouwen een website, een academy en een community heb staan...


Hèlen Vink​​​​ - Miksang Fotografie